عمل تغییر رنگ چشم

عمل تغییر رنگ چشم: آرزویی افسونگر اما همراه با خطرات جدی

 این روش‌ها، شامل تغییر رنگ چشم با لیزر و کاشت عنبیه مصنوعی، امکان تغییر دائمی رنگ چشم‌ها را فراهم می‌کنند.

روش‌های جراحی برای تغییر رنگ چشم

تغییر رنگ چشم با لیزر یکی از روش‌های نوین است که در آن با کاربرد لیزر، رنگدانه‌های ملانین در عنبیه کاهش می‌یابند و در نتیجه رنگ چشم به آبی یا خاکستری تبدیل می‌شود. این روش معمولاً برای تغییر رنگ چشم‌های قهوه‌ای به رنگ‌های روشن‌تر استفاده می‌شود.

روش دیگری که وجود دارد، کاشت عنبیه مصنوعی است که در آن یک عنبیه رنگی بر روی عنبیه طبیعی شخص قرار می‌گیرد. این روش امکان انتخاب رنگ مورد نظر فرد را فراهم کرده و نتایج آن دائمی هستند.

[icon name=”link” prefix=”fas”]بیشتر بخوانید : بازار داغ عمل زیبایی تغییر رنگ چشم + روش ها و قیمت

توصیه‌های پزشکی برای جراحی تغییر رنگ چشم

قبل از انجام چنین جراحی‌هایی، مشاوره با یک متخصص چشم بسیار ضروری است. باید تمام جوانب و خطرات محتمل را به دقت بررسی کرده و اطمینان حاصل کرد که نتایج با انتظارات همخوانی دارند.

 

[icon name=”link” prefix=”fas”]بیشتر بخوانید : فیلر زیر چشم چیست؟

عوارض خطرناک جراحی زیبایی تغییر رنگ چشم

خبرگزاری ایسنا، مصاحبه‌ای با دکتر هرمز شمس، متخصص چشم‌پزشکی و استاد دانشگاه تهران انجام داده است که در ادامه می‌خوانید.

دکتر شمس با هشدار نسبت به تبلیغات غیرمتخصصان در شبکه‌های اجتماعی درباره تغییر رنگ چشم گفت: نکته قابل تأمل این است که این عمل به‌طور معمول با قرار دادن لنز ثابت روی قرنیه انجام می‌شود که به هیچ وجه عملی آسان و ایمن نیست و از آنجایی که این لنزها با عنبیه تماس دارند، می‌توانند علت بروز آب مروارید و تورم در چشم شوند.

خطر کوری به علت لایه اضافی روی عنبیه چشم

وی در مورد عوارض عمل تغییر رنگ چشم به ایسنا گفت: این لنزها یک لایه اضافی به چشم‌ها اضافه می‌کنند و با عنبیه که یک لایه شفاف و سلول‌های بسیار حساسی دارد، برخورد می‌کنند که ممکن است به آن‌ها آسیب بزند و دیگر تولید نشوند. در این صورت، خطر کدورت قرنیه و حتی کوری وجود دارد و در چنین حالتی تنها راه‌حل، پیوند قرنیه است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: این جراحی‌ها فشار زیادی به زاویه و درون چشم که بین عنبیه و قرنیه وجود دارد، وارد می‌کنند و ممکن است باعث بروز آب سیاه شوند. همچنین تماس با عدسی چشم می‌تواند منجر به بروز آب مروارید گردد؛ به طور کلی اگر این عمل جنبه درمانی نداشته باشد، برای افراد سالم توصیه نمی‌شود، مگر اینکه عنبیه آن‌ها به‌صورت کامل شکل نگرفته باشد.

تغییر رنگ چشم، چه زمانی جنبه درمانی دارد؟

این متخصص چشم‌پزشکی و استاد دانشگاه تهران درباره علت‌های درمانی تغییر رنگ چشم گفت: برخی افراد دارای عنبیه‌های بسیار شفافی هستند که بازتاب نور موجب آزار آن‌ها می‌شود و بینایی‌شان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بنابراین می‌توان برای بهبود وضعیت آن‌ها یک عنبیه مصنوعی رنگی تهیه کرد تا این آزار برطرف شود و این روش جنبه درمانی دارد. ولی برای افراد سالم، این جراحی خطرات بالایی دارد و برخی افراد تحت تأثیر تبلیغات شبکه‌های اجتماعی به این عمل اصرار می‌ورزند.

وی در پایان مجدداً تأکید کرد: با توجه به ریسک بالای این عمل، اگر افراد مشکل قرنیه ندارند و این عمل برای آن‌ها جنبه درمانی ندارد، نباید به این کار اقدام کنند. مهم‌ترین نعمتی که هر انسان دارد، سلامتی است و چه بهتر است که اقداماتی در مسیر به دست آوردن سلامتی بیشتر انجام دهیم، نه اقداماتی که این نیاز را به خطر می‌اندازند.

[icon name=”link” prefix=”fas”]بیشتر بخوانید : اهمیت استفاده از کرم دور چشم: ترکیبات، مزایا و نکات مهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

کلینیک ها

برچسب ها